Sandler kan vinne mange Razzie-priser

(27.02.2012, sist oppdatert 27.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Adam Sandler ligger an til å håve inn flere priser når den ikke så veldig ettertraktede kalkunprisen Razzie Awards går av stabelen i april.

Komikeren er nominert i hele elleve kategorier, hvilket er ny rekord. Blant annet er han nominert både i kategoriene verste mannlige- og kvinnelige hovedrolle, melder BBC.

 

Sandler har produsert, skrevet manus til- og spiller i tre filmer som alle har fått innpass på den beryktede Razzi-nomineringslisten.

 

I komedien «Jack & Jill» spiller han både den mannlige og den kvinnelige rollen, og filmen har fått hele 12 nominasjoner. Dessuten er Sandler også involvert i filmene «Just Go With It» og Bucky Larson: Born To Be A Star», som også har flere «vinnersjanser».

 

Andre filmer som har markert seg med Razzie-nominasjoner er «Transformers: Dark of the Moon» og «Breaking Dawn Part 1».

 

Vanligvis deles Razzie-prisene ut dagen før Oscar-utdelingen, men i år er den flyttet til 1. april ettersom arrangørene vil gi folk mer tid til å se filmene før de stemmer fram sine «favoritter».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews