Sambora tilbake på rehab

(29.04.2011, sist oppdatert 29.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Richie Sambora har lagt seg inn på samme rusavvenningsklinikk som han brukte i 2007.

Bon Jovi-gitaristen og låtskriveren sliter med alkoholen, og har i følge TMZ bestemt seg for å ta et nytt krafttak da han dro til Utah-klinikken Cirque Lodge sist onsdag.

 

51 år gamle Sambora var innlagt samme sted i én måned i 2007. Det skjedde etter en tøff tid hvor han både ble skilt fra Heather Locklear, som han har datteren Ava Elizabeth med, og opplevde at faren døde av lungekreft.

 

Men allerede året etter ble han tatt for fyllekjøring i California.

 

Nå later han til å ha gått på en ny smell. Richie Sambora måtte nylig ta en pause etter at Bon Jovi har vært ute på en større verdensturné, som har tatt bandet fra Mexico, Canada og Brasil til Spania, New Zealand og Australia.

 

Pausen blir muligens enda litt lenger nå, og det er ikke avklart om Sambora vil stå på scenen i New Orleans 30. april - som er Bon Jovis neste konsert.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.206 sec - 1 pageviews