Saksøker Michael Madsen

(15.12.2010, sist oppdatert 15.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Kill Bill»- og «Reservoir Dogs»-skuespiller og poet Michael Madsen sliter med økonomien. Nå går en Hollywood-regissør til sak og hevder Madsen angivelig skal ha tatt pengene for en filmrolle - og stukket av.

Det gjaldt en rolle i filmen «Vigilante». Madsen fikk 20.000 dollar i forskudd - nær 120.000 kroner - av regissør Douglas Green, melder TMZ.

 

Men innspillingen ble utsatt, og da skal Madsen ha forsøkt å få ut ytterligere 20.000 dollar fra Green. Da han sa nei, forsvant Madsen, hevder regissøren. Som nå går til sak for å få igjen pengene sine - så vel som mer enn 100.000 dollar, 600.000 kroner, i skadeserstatning og for kontraktsbrudd.

 

En representant for Michael Madsen sier til nettstedet at skuespilleren akter å gå til motsøksmål - og mener det er regissør Green som skylder ham penger.

 

Madsen (52) erklærte seg konkurs i fjor sommer. Samme høst gikk eieren av luksushuset han leide i Malibu til sak for å få inn manglende husleie. så Madsen jobber på og står oppført i IMDb.com med en mengde filmroller i 2010 og 2011.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews