Så hemmelig at ikke gjestene vet hvor

(09.07.2010, sist oppdatert 09.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Countrystjernen Carrie Underwood skal gifte seg i helgen - men holder stedet så hemmelig at ikke engang bryllupsgjestene vet hvor det skal skje.

Gjestene er ifølge New York Post bedt om å møte opp på flyplassen til en by i sørstatene, der de vil fraktes videre enten i privatjet eller limousine.

 

- Carrie ønsker å holde bryllupet lite og hemmelig, sier kilden til avisen.

 

Underwood (27) gifter seg med den canadiske ishockeystjernen Mike Fisher (30), som hun møtte i 2008 etter en av konsertene sine i Ottawa og forlovet seg med i fjor.

 

Opprinnelig skal Carrie Underwood ha krevd opp mot to millioner dollar for fotorettighetene til bryllupet og feiringen, skriver avisen. Men nå tror man at hun har kommet til enighet om en avtale med et ukeblad.

 

Mens hun har planlagt bryllupet, later den kommende ektemannen til å ha fått ansvaret for bryllupsreisen - som skulle være like hemmelig. Men bladet Life and Style avslørte likevel at den går til Tahiti og Bora Bora.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews