Rykter om Maggie Smith-sorti

(06.03.2012, sist oppdatert 06.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det ryktes at en rekke skuespillere som medvirker i BBC-serien «Downton Abbey» kan være på vei ut, inkludert Maggie Smith og Dan Stevens.

Ryktene har oppstått fordi flere skuespillere så langt ikke har vært til kontraktsforhandling, mens andre har sikret seg videre jobb i serien.

 

Det knytter seg særlig spenning til 77-årige Maggie Smiths videre skjebne i serien, ettersom hun sies å vurdere hvor vidt hun vil fortsette å spille den aldrende Downton-grevinnen. Hun har foreløpig ikke hatt noen forhandlinger når det gjelder medvirkning i en fjerde og femte sesong av dramaserien.

 

Dan Stevens - som spiller Matthew Crawley - har heller ikke vært inne til kontraktsforhandlinger, men det har visst nok Hugh Bonneville og Michelle Dockery

 

En kilde sier til Daily Mirror: - «Downton Abbey» har en historie som går på store overraskelser, og produsentene er åpne når det gjelder å forandre og fornye litt i skuespillerstaben for å skape mer drama.

 

- Men det er vanskelig å se for seg serien helt uten Maggie Smith og Dan Stevens. Å skrive grevinnen ut av serien, eller drepe karakteren, vil være det mest vågale trekket i seriens historie, konkluderer kilden.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews