Ryan Gosling samlet penger til døve

(02.11.2012, sist oppdatert 02.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ryan Gosling gjør som mange andre kjendiser. Han finner et veldedig formål å engasjere seg i.

Den populære skuespilleren har valgt seg døve barn som en kampsak, og ønsker nå å hjelpe til med å samle penger til å bedre en døveskole.

 

Gosling tok fri fra filmsettet og gjorde et overraskende besøk på et veldedig arrangement hos Texas skole for døve i helgen, og hjalp til med å samle inn 20.000 dollar.

 

Skuespilleren kjent blant annet fra filmen «Drive» gledet elevene og lærerne da han tok med seg blant andre Michael Fassbender og Ronney Mara til arrangementet.

 

Anne Adams, som driver skolens fond, sier til Washington Post: - Vi visste at Ryan var i byen, så vi begynte å drømme om å få besøk av ham. Og se hva som skjedde!

 

En kilde sier til E!- Ryan var så utrolig hyggelig, han tillot folk å ta bilder med fansen, og da noen sa: «Nå er det vel nok», sa han bare: «Nei da, et til». Han tok med seg en liten døv gutt på et bilde. Ryan er en fantastisk person og vi er så glade for at han kom!

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews