Rupert Everett synes «barn skal ha mor og far»

(17.09.2012, sist oppdatert 17.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rupert Everett kritiseres etter å ha erklært at han ikke «kan tenke seg noe verre» enn et homofilt par som oppdrar et barn.

Everett, som selv er åpent homofil, fortalte til Sunday Times at moren hadde møtt kjæresten hans, men at hun fremdeles ønsker at han «hadde kone og barn».

 

- Hun synes barn trenger en far og en mor, og jeg er enig med henne. Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å bli oppdratt at to homofile pappaer. Noen vil nok ikke være enig med meg, og det er greit, dette er bare min mening, sier Everett, som understreker:

 

- Jeg snakker ikke på vegne av det homofile fellesskapet. Faktum er at jeg ikke føler at jeg er del av noe «fellesskap». Det eneste fellesskapet jeg tilhører, er menneskeheten og vi har altfor mange barn på planeten, så det er bra ikke å skaffe flere.

 

Også mamma Everett er intervjuet av bladet, og erklærer at sønnen er «så flink med barn», og at han ville blitt «en vidunderlig far». Det har hun sagt til ham:

 

- Han tar det fint. Han blir ikke sint på meg, men bare smiler.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews