Runar vil ha Amadeus

(03.12.2012, sist oppdatert 03.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den norske eksmannen til Carola, Runar Søgaard, har stevnet sin tidligere kone for å få hovedomsorgen for deres felles sønn Amadeus (14).

Søgaard skriver i stevningen at han vil ha omsorgen fordi dette skulle «løse en rekke praktiske spørsmål» og at han anser at «det er forenlig med Amadeus‘ beste», melder Expressen.

 

Søgaard og Carola ble separert i 2000 etter 10 års ekteskap. Idag er han gift på ny og har to sønner med sin nye hustru, mens Carola bor alene og skapte store overskrifter da hun i vår adopterte datteren Zoe (3) fra Sør-Afrika.

 

Ingen av partene har hittil kommentert stevningen. Men på sin tidvis utleverende blogg på bladet Mamas hjemmeside skrev Carola på fredag - samme dag som Søgaards utspill nådde avisene - at hun hadde «en tung dag».

 

Lørdag opptrådte hun på aids-galla i Stockholm, men skrev på bloggen: «Det beste for meg og mitt morshjerte i dag var når sønnen og jeg avsluttet en telefonsamtale, og han sa ordene med ettertrykk, så jeg virkelig forsto, «jeg elsker deg, mamma».

 

Mama kåret nylig Carola til «Årets mamma 2012» fordi hun «brøt flere mammanormer» da hun som godt voksen alenemor adopterte en datter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews