Rufus Wainwright er blitt pappa

(21.02.2011, sist oppdatert 21.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rufus Wainwright er blitt far. Moren til barnet er Lorca Cohen, datteren til Leonard Cohen.

Stolt «deputy dad» - visepappa - er Wainwrights partner Jörn Weisbrodt, skriver popsangeren på sin hjemmeside.

 

Der omtaler Rufus Wainwright datteren Viva Katherine Wainwright Cohen som «en liten engel», som er «helt tydelig frisk, antatt lykkelig og helt klart svært, svært vakker».

 

Han ønsker henne videre velkommen med en refrenglinje fra hans yndlingsfolkevise fra Quebec, «A La Claire Fontaine», som går noe slikt som «jeg har elsket deg i lang tid, jeg vil aldri glemme deg».

 

Lille Viva kom til verden 2. februar i Los Angeles, og den stolte «pappa nummer 1» - som Wainwright kaller seg - tilbyr alle en digital sigar for å feire. Han er nøye med å påpeke at Lorca Cohen ikke er noen surrogatmor:

 

- Hun bar ikke frem barnet for noen andre. Lorca Cohen er mor til barnet og Rufus Wainwright er faren, skriver han. Ifølge kilder skal Viva bo hos moren, som har jobbet som chef og nå driver en antikvitetsbutikk, Hun er også en habil fotograf, som har tatt

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews