Rourke slakter egen film

(19.04.2011, sist oppdatert 19.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mickey Rourke sier filmen «Passion Play», hvor han har en av hovedrollene, er dårlig.

Skuespilleren Mickey Rourke har gått fra suksessfilmen «The Wrestler» til kalkunen «Passion Play».

 

Filmen fikk helslakt av kritikerne rett etter premieren under filmfestivalen i Toronto i fjor. De verste kritikerne hadde ikke engang tro på at filmen ville komme seg på kino - men mente dette var en «rett-på-DVD»-film.

 

Men nå skal «Passion Play» likevel få boltre seg på et utvalgt antall kinoer en kort periode i USA. Men Rourke hevder han bekymrer seg lite over det som ser ut til å bli en gedigen filmflopp.

 

- Enda en dårlig film. Men man må gjøre dårlige filmer også i løpet av karrieren. Man kommer til å gjøre et dusin av dem til sammen, sier han til New York Magazine.

 

Og på spørsmål om hvorfor filmen får så kort tid på kinoene, er Rourke soleklar i sin dom: - Det er fordi den ikke er noe bra, slår han like godt fast.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews