Ronan Keating gjør ikke som Vinni

(28.08.2012, sist oppdatert 28.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den irske boybandhelten Ronan Keating akter ikke å gjøre som Vinni gjorde her hjemme - og skrive låt om bruddet.

Keating var også utro mot kona Yvonne, selv om hans romanse med en bakgrunnsdanser havnet i avisoverskriftene i Storbritannia i 2010.

 

Han og kona, som var barndomskjærester og gift i 14 år, prøvde å redde forholdet - men tidligere i år endte det med at Ronan flyttet ut av familiens hjem.

 

Nå som Ronan Keating går i studio for å jobbe med sitt nye soloprosjekt, har han én ting klart for seg: Han vil ikke skrive sanger om det som gikk skeis.

 

- Jeg har ikke skrevet sanger om noen. Jeg har såret mange nok mennesker som det er, og forårsaket nok problemer og hjertesorg. Jeg vil ikke gjøre dette på denne platen. Jeg ønsker ro. Det er der jeg er nå, sier Keating, som har tre barn fra ekteskapet, til The Sun.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews