Rogen ødela frieriet

(10.11.2010, sist oppdatert 10.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Seth Rogen ble så nervøs etter han hadde kjøpt en forlovelsesring til kjæresten at han rotet til hele frieriet sitt.

Rogen synes det var utrolig nervepirrende å holde ringkjøpet hemmelig. Til talkshowvert Conan O‘Brien sammenlignet han det med å holde en haug med heroin skjult.

 

- Jeg var ikke i stand til å ha en normal samtale med kjæresten min, for jeg greide ikke å tenke på noe annet enn ringen, fortalte Rogen. Som derfor fridde nesten umiddelbart etter han hadde kjøpt den. Det skjedde mens kjæresten sto halvnaken i parets garderobe.

 

- Hun var i ferd med å kle på seg, og hadde bare på seg en truse. Jeg hadde på en måte allerede begynt å fri og jeg tenkte med gru at «Å nei, hun er toppløs, det var jo ikke planen». Det var jo ikke sånn jeg hadde sett for meg dette, og jeg vet at det ikke var sånn hun hadde sett det for seg. Ingen småjenter drømmer om å bli fridd til mens de står i en garderobe med puppene hengende ute, fortalte Rogen.

 

Men kjæresten Lauren Miller svarte likevel ja, og Rogen har vært en forlovet mann siden september.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews