Robin Gibb kan ikke snakke

(16.05.2012, sist oppdatert 16.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den siste uken har ikke Robin Gibb vært i stand til å snakke fordi han har et pusterør operert inn i strupen. Derfor kommuniserer han med familien ved å blunke.

Men hans kone Dwina og sønnene Robin-John og Spencer sitter trofast ved sengekanten på London-sykehuset, der Bee Gees-stjernen har vært innlagt den siste tiden. Han får også besøk av sine mange showbizvenner.

 

- Dwina har sagt at fordi han har vært så lenge i koma, må han lære mange ting på nytt hvis han klarer seg, sier Gibbs nære venn, sangeren Jim Dooley, til Daily Telegraph.

 

Robin Gibb lå 12 dager i koma, og forbløffet både leger og familie gjennom å våkne opp og begynne å kommunisere. Dooley sier det viser Gibbs «utrolige mot, jernvilje og store lagre av fysisk styrke», men understreker at han også var «utmattet, ekstremt svak og underernært» da han våknet.

(©NTB)

 

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews