Ricki Lake raser ned i vekt

(07.10.2011, sist oppdatert 07.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Vekten raser nedover jo mer Ricki Lake svinger seg på dansegulvet.

Skuespilleren har alltid slitt med vekten, noe hun har snakket om helt siden hun debuterte på film 20 år gammel i «Hairspray». Men nå som hun som 43-åring er med i amerikanske «Skal vi danse», trener hun seg slankere.

 

- De sier at programmet er det tøffeste du noensinne kommer til å gjøre, og du svarer «ja ja ja, jeg fødte barnet mitt i badekaret hjemme». Men vi trener hele dagen lang, og svetter hverandre ned, fortalte Lake da hun var gjest hos Ellen DeGeneres.

 

Hun måler vekttapet i antall centimeter hun minsker rundt midje og hofter, men har tidligere uttalt at hun foreløpig har gått ned 7 kilo.

 

- Jeg begynner å komme i virkelig bra form. Jeg føler meg mer vel i min egen kropp, sier Lake som roser dansepartneren Derek Hough for hans medvirkning til vekttapet.

 

Ricki Lake har på det meste veid nær 120 kilo, og har prøvd seg på jojoslanking gjennom ekstreme tiltak - hun sultet seg så hun stadig vekk besvimte.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews