Ricki Lake kommer i form på parketten

(18.10.2011, sist oppdatert 18.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun var talkshowdronning på 90-tallet. Nå gjør hun comeback på TV-skjermen i den amerikanske versjonen av konseptet «Skal vi danse».

Ricki Lake, som også har spilt i flere filmer, snakker selv om framgangen hun føler på dansegulvet - et gulv kjent for å få amerikanske C- og B-kjendiser i toppform.

 

- Jeg har mistet vekt over det hele, sier 43 år gamle Lake til kjendismagasinet People.

 

- Spesielt merker jeg det på armene mine. Armene mine har alltid vært noe av det jeg har mislikt sterkest på kroppen, så det er flott å se dem bli smalere, fortsetter hun.

 

Men Lake vil ikke bli «Hollywood"-tynn, og hun sier:

 

- Jeg vil nok aldri se ut som disse kvinnene du vet, eller de profesjonelle danserne. Det er heller ikke et mål for meg.

 

Lake danser fem timer per dag med sin dansepartner Derek Hough.

 

- Det sliter meg ut! Jeg er 110 prosent dedikert og føler jeg har kommet inn med en god innstilling. Så går jeg hjem til et sunt måltid, avslutter hun til People.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews