Ricki Lake får nytt talkshow

(18.11.2011, sist oppdatert 18.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag kom meldingen: 90-tallets talkshowprinsesse nytt show neste år.

Ricki Lake har gjort comeback på TV i den amerikanske versjonen av TV-konseptet «Skal vi danse». Men det stopper ikke her. Ikke bare er hun nå i danseprogrammets finale - neste år får hun sitt eget talkshow. Det dreier seg om en daglig livsstilsorientert satsing, melder Hollywood Reporter.

 

Det blir Lakes comeback etter at hun takket for seg på skjermen i 2004, og den nye serien skal få sendestart i september 2012.

 

Kanalen Fox beskriver Lake som USAs kjæreste og sier showet vil handle om tema som interesserer kvinner i alderen 25- 54 år. Det vil dreie seg om oppdragelse, dietter og kjærlighetsliv, for å nevne noe.

 

- Ricki er ekspert. Hun er ikke lege, terapeut eller superkokk. Hun er en arbeidende mamma som prøver å finne ut av livet sitt. Nå inviterer hun seerne med på turen, heter det i annonseringen.

 

I en uttalelse supplerer Lake selv: - Jeg vil ta for meg ideer og diskusjoner som kan inspirere folk til å bidra mer aktivt i samfunnet, i forholdet sitt - og jobbe for sitt eget velbefinnende. Jeg har definitivt vokst som person siden sist, og jeg kunne ikke vært gladere for at jeg nå får fortsette reisen med både gamle fans, samt en helt ny generasjon med kvinner.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews