Rick Ross ble skremt

(18.10.2011, sist oppdatert 18.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen Rick Ross fikk seg et ordentlig skremmeskudd da han før helgen fikk krampeanfall og mistet bevisstheten to ganger på flyet underveis til en spillejobb.

Så alvorlig var situasjonen at flyet gjorde vendereis i luften, og dro tilbake til Florida.

 

Tungvekteren avlyste helgens to konserter, og la seg inn til en real helsesjekk i stedet. Selv om han dukket opp for å åpne sitt nye spisested i Memphis, Tennessee, søndag, fastslår en nær venn at dette var en vekker for rapperen.

 

- At han havnet på sykehus, ble en reality check for ham. Jeg har mast på ham, og han svarer: «Khaled, du behøver ikke mase mer, jeg forstår helt klart at jeg må ta livet mitt på alvor nå», forteller vennen DJ Khaled til GlobalGrind.com.

 

De neste to ukene akter Rick Ross å hvile ut hjemme, for å prøve å få tilbake energien.

 

- Han tar ting som de kommer, dag for dag, sier Khaled, som sørget for å hente Ross i en luksuriøs turnébuss - og kjørte ham hjem. Ifølge TMZ tør ikke Ross ta flyet slik helsetilstanden hans er nå.

 

Rick Ross slipper sitt femte album «God Forgives, I Don‘t» i desember.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews