Richie Sambora støtter datteren

(20.10.2010, sist oppdatert 20.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora støtter sin 13 år gamle datter Avas ønske om å bli modell - men først etter at hun har fylt 18 år.

Musikeren, som står bak kleskolleksjonen White Trash Beautiful, sier at datteren allerede viser tegn til å skape seg en karriere som modell etter at hun har deltatt i motevisninger av hans kolleksjon. Men først må Ava bli ferdig med utdannelsen sin, mener han.

 

- Vi har mye moro med dette. Jeg gjorde et fotoopptak med henne for et par år siden. Jeg sa bare til fotografen: «Kan du ta noen bilder av datteren min for meg som jeg kan ha i huset mitt? Og hun sa: »Pappa, kan jeg stå modell?", sier han til nettstedet Hollyscoop.

 

- Hun har foreløpig bare deltatt på mine motevisninger. Det er der vi er akkurat nå. Hun må prioritere skolearbeidet og jeg tror også på å bevare barnet i henne så lenge som mulig. Når hun blir 18 eller 19 kan hun gjøre det hun vil, og jeg vil støtte og hjelpe henne med det.

 

Men Sambora sier at om Ava vil bli modell så må hun være forberedt på å arbeide hardt.

 

- Det er så mange som prøver å klare seg i det yrket. Det blir vanskeligere og vanskeligere over alt, i alle bransjer, sier han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews