Reynolds vurderer Deadpool-film

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ryan Reynolds har tydeligvis sans for superheltfilmer.

Neste år blir han å se som DC Comics-helten Grønne Lykt og nå er det blitt kjent at konkurrenten, Marvel Comics, vurderer å lage en egen film om karakteren Deadpool som Reynolds spilte i «X-Men Origins: Wolverine».

 

Men helt sikkert er det ennå ikke at filmen om den dødelige superhelten blir noe av. I Wolverine-produksjonen blir Reynolds karakter Wade Wilson til den monsteraktige Deadpool, en drapsmaskin av de sjeldne. Men når Deadpool får sin egen film vil han være mer lik Marvels tegneseriefigur.

 

- Dersom det går i boks på den riktige måten, så er jeg med. Det er absolutt noe jeg brenner for, fordi jeg har kjent til historien så lenge og kjenner mytologien så godt. Det er en flott karakter. Han er en ekte antihelt og det er derfor jeg liker ham, sier skuespilleren til nyhetsbyrået AP.

 

Ifølge filmbladet Empire er man tidlig i manusfasen og Deadpool vil også henvende seg til publikum slik han har for vane å gjøre i tegneserien. Rhett Reese og Paul Wernick, manusforfatterne bak «Zombieland», skal skrive manuset. Ryktene vil ha det til at Robert Rodriguez skal ta seg av regien.

 

- Deadpool er en klassisk fyr. Det er typen som kan slå fra seg, kysse jenta og fortelle en vits. Det vil jeg gjerne se på lerretet igjen, og jeg håper at filmen vil ha den stilen, sier Reynolds.

 

- Du kan ikke stramme kjevemusklene hele tiden i stedet for å vise følelser. Du må ha det litt moro også, sier skuespilleren.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews