Realitykjendis kopierer prinsessebryllup

(05.08.2011, sist oppdatert 05.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Kim Kardashian og kjæresten Kris Humphries gifter seg, blir det med lik bryllupskake som William og Kate fikk servert i sitt bryllup.

En kilde har fortalt US Weekly at 30 år gamle Kardashian ønsker at bryllupskaken skal ligne den som ble servert i det kongelige bryllupet.

 

De to bryllupene har også mer til felles: som i Kate og Williams bryllup skal også realitykjendisens seremoni sendes på TV. I mai ble det kjent at Kim ligger an til å tjene millioner av dollar på bryllupet sitt - både i form av eksklusive bildeavtaler og en mulig realityserie som følger forberedelsene til og med bryllupet.

 

Paret hadde vært sammen i et halvt år da de ble forlovet i mai. Basketballstjernen skal angivelig ha gått ned på kne på Kims soverom, der røde roseblander stavet ordene «vil du gifte deg med meg?»

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews