Rapper satser på yoga

(11.07.2012, sist oppdatert 11.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rapper satser på yoga. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Hiphopmogulen Russell Simmons med sin sedvanlige caps. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Hiphop-mogulen Russell Simmons - som blant annet var med på å grunnlegge Def Jam - satser i likhet med mange kolleger på å få flere bein å stå på.

Men der andre rappere har satset på alt fra filmbransjen til hippe moteklær, går Simmons - regnet som en av sjangerens rikeste - nå også for yoga.

 

I løpet av året vil han slippe en yogakolleksjon som byr på alt fra passende klær til puter, matter og duftlys. Navnet blir Tantris, og yogautstyret skal selges i varehus, spa-steder og helseklubber.

 

- Jeg gjør dette fordi jeg brenner for yoga, ikke fordi jeg er den typen forretningsmann, sier Russell Simmons til Women‘s Wear Daily. Han har selv praktisert yoga i mange år, og ofte snakket om den helende kraften som han mener meditasjon har.

 

Simmons var i juni invitert til Israel av president Shimon Peres for å fronte dialogen mellom etniske og religiøse minoriteter. Der diskuterte han nettopp yoga med stormuftien av Jerusalem - samtidig som han også ble velsignet av Vestveggens rabbi.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews