Rapace aktuell i Hardy-film

(18.12.2012, sist oppdatert 18.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Noomi Rapace fortsetter å få store roller. Neste ut er en amerikansk spenningsfilm.

Det er Variety som melder at den svenske stjernen er høyaktuell for filmen «Animal Rescue». Da skal hun i så fall spille mot «Dark Knight Rises»-stjernen Tom Hardy.

 

Filmen bygger på en novelle av den amerikanske kriminalforfatteren Dennis Lehane, og handler om en ensom bartender i Boston som redder en hundevalp fra en søppelbøtte. Dette leder ham imidlertid inn på farlige veier.

 

Noomi Rapace blir imidlertid først aktuell i Brian De Palmas «Passion», som får premiere neste år. Etter filmene basert på Stieg Larssons krimsuksess, har Rapace vært å se i filmer som «Prometheus» og «Sherlock Holmes: A Game of Shadows». Uten at hun har tenkt å bli «helt Hollywood», som hun uttrykte i et intervju med NTB tidligere:

 

- Drømmen min er å kunne gjøre begge deler, både store og mindre filmer. Jeg bryr meg ikke om budsjettet, uttalte hun i mai i år - og la til at hun har nordmenn, svensker og danske Nicolas Winding Refn på ønskelista.

 

- Alt handler om manuset, regissøren og medskuespillerne. Arbeidet er det samme for meg, uansett, insisterte Rapace.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews