Rambo er ikke død - foreløpig

(08.03.2012, sist oppdatert 08.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sylvester Stallone «dør» etter å lage femte runde med Rambo. Men medgir at han vurderer å la sin gamle helt dø.

Allerede har Stallone ideer til en potensiell femte film om vietnamveteranen som ble leiesoldat, sier han til Macleans. ca.:

 

- Han er i Arizona, på grensen der. Det innebærer at han drar inn i Mexico. Jeg tror ikke Rambo liker mexicanere.

 

Stallone medgir at han har en stor forkjærlighet for Rambo-karakteren, som han hevder er «meg før jeg tar en kaffe om morgenen» mens Rocky er «meg etter kaffe».

 

- Jeg elsker denne karakteren fordi det er så mye som ikke vi vet om ham. Han er som en id; primitiv, reaktiv og instinktdrevet, nesten som et dyr. Han er som en omvandrende ridder, ute etter å dø på en ærefull måte. Han er ikke ute etter å bli gammel eller ha en familie.

 

I 1972-romanen «First Blood» av David Morrell, som filmene tar utgangspunkt i, dør Rambo. Det likte Stallone dårlig da han skulle lage film. Ikke bare fordi det var «feil budskap», med så mange selvmord i virkeligheten blant vietnamveteraner, forklarer han:

 

- Jeg sa «hvorfor tar vi ham ikke helt ut på stupet, men uten å utslette ham?». Quentin Tarantino mente jeg var en feiging som ikke drepte ham. Men da sa jeg «Quentin, din tulling, jeg vil gjøre noen oppfølgere».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews