Rakk å tatovere seg med Jesse

(27.07.2011, sist oppdatert 27.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rett før det tok slutt mellom Kat Von D og Jesse James, tatoverte hun inn ansiktet hans på kroppen.

Tatoveringskunstneren og realitystjernen hadde fått tak i et skolebilde av 10 år gamle Jesse, og brukte det som modell for en tatovering et sted på venstresiden av kroppen.

 

Det kommer frem i en kommende episode av serien som gjorde Kat Von D kjent, «LA Ink» - som har fått et glimt av. Forloveden visste ikke om planene hennes, og dukker opp i tatoveringsstudioet - der hun viser frem overraskelsen.

 

Hun røpet på forhånd at hun ikke hadde noen anelse om hvordan han kom til å ta det. Heldigvis tok Jesse James det greit, og sa at han elsket både tatoveringen og henne. Men det han først utbrøt, var:

 

- Du er gal.

 

Og nå, etter brutt forlovelse og avlyste bryllupsplaner for sommeren, sitter Kat Von D igjen med mer enn bare gode minner om ham.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews