R. Kellys selvbiografi kommer neste år

(11.11.2011, sist oppdatert 11.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

R. Kellys bebudede selvbiografi «Soula Coaster: The Diary of Me» slippes på vårparten neste år.

Dermed blir den utsatt noen måneder. Boken var nemlig planlagt å ankomme amerikansk bokhandel nå i november, i betimelig tid opp mot jul.

 

Fansen har ventet på boken siden 2009, for den kontroversielle artisten har en del å fortelle.

 

Han giftet seg blant annet med artisten Aaliyah da hun bare var 15 år gammel. Det var mye snakk om Kellys forkjærlighet for unge jenter, og i 2002 ble han arrestert, mistenkt for å ha spilt inn en pornografisk video med en 14 år gammel jente. I 2008 ble han frifunnet på alle punkter.

 

- Jeg er så lei av å bli misforstått. Jeg skal vise dere tårene, frykten, svetten. Jeg skal åpne hjertet mitt og avsløre både det gode og det dramatiske som har skjedd i livet mitt. Jeg skal fortelle alt, har han tidligere uttalt om boken.

 

R. Kelly slapp sitt siste album, «Love Letter», i 2010. Den nye platen «Black Panties» kommer neste år, melder Billboard.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews