Quaid og kona må møte i retten - i USA

(29.10.2010, sist oppdatert 29.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kommende tirsdag må Randy og Evi Quaid møte i retten i Santa Barbara i California.

De har begge betalt en halv million dollar, nær tre millioner kroner, i kausjon for å slippe å sitte i varetekt i påvente av denne saken der de er tiltalt for vandalisme, ulovlig inntrenging i en annens bolig og - i hennes tilfelle - for å ha motsatt seg arrestasjon.

 

I mellomtiden er kjendisparet nå på frifot igjen i Canada, der de sist helg søkte om asyl. Ekteparet Quaid hevder de frykter en hemmelig gruppe snikmordere de kaller for «star wackers», som angivelig skal ha tatt livet av vennene Heath Ledger og David Carradine.

 

Etter først å ha blitt arrestert, viste det seg at Evi Quaid er canadisk statsborger, fordi faren var canadiskfødt, noe hun ifølge sin advokat selv ikke visste. Dermed slapp hun fri. Det samme gjorde ektemannen, uten at canadiske immigrasjonsmyndigheter vil si noe om årsaken, skriver bladet People.

 

Evi Quaids canadiske advokat sier ekteparet undersøker mulighetene for å bli i Canada.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews