Portia sier nei til å snakke med menn

(18.11.2010, sist oppdatert 18.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere «Ally McBeal»-stjernen Portia De Rossi nekter å la seg intervjue av menn når hun skal promotere sin memoarbok.

I «Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain» skriver den lesbiske skuespilleren - gift med talkshowverten Ellen DeGeneres - om kampen mot anoreksi og om sin seksualitet.

 

Men hun vil bare snakke om temaet med kvinnelige journalister, melder Sydney Morning Herald. Det har skapt storm i De Rossis hjemland Australia.

 

- Hvis en mann sa at han ikke ville la seg intervjue av en kvinne, ville det bli et massivt rop om at det var diskriminerende, sier talkshowverten David Koch i morgenprogrammet «Sunrise».

 

De Rossis folk krevde at Kochs medprogramleder Melissa Doyle skulle gjøre telefonintervjuet. Ifølge den australske avisen skal Portia De Rossi dessuten ha sagt nei til å snakke med radioprogramlederne Hamish Blake og Andy Lee i deres populære show.

 

- Hun har tydeligvis problemer og jeg synes synd på henne. Jeg beundrer det hun og Ellen har gjort for økt toleranse og inkludering i samfunnet. Men dette er en stor selvmotsigelse for det hun står for, noe som overrasker meg, sier David Koch.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews