Plummer tror han dør på scenen

(27.02.2012, sist oppdatert 27.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

82 år gamle Christopher Plummer ble søndag den eldste skuespilleren som har vunnet Oscar, og har ingen planer om å trekke seg tilbake.

Han hevdet etter seieren at han akter å fortsette karrieren.

 

- Dette har gitt meg nye krefter og jeg håper jeg kan fortsette minst ti år til. Jeg kommer til å falle død om der jeg måtte være, på scenen eller på filmsettet. Vi pensjonerer oss ikke i dette yrket, og takk Gud for det, sa Plummer, som mener Charlie Chaplin var et år eldre da han fikk en Æres-Oscar.

 

Plummer fikk sin Oscar for birollen i «Beginners», der han spiller en eldre mann som kommer ut av skapet som homse. Nå gir han sin støtte til at homofile skuespillere får større roller i Hollywood.

 

- For meg er alle skuespillere det samme, homofile eller streite. Vi er alle skuespillere. En homofil skuespiller kan spille flott som en streit kar, og omvendt, sa Plummer, selv gift for tredje gang. Og det er sin nåværende kone, Elaine Taylor, han gir æren for at han holder seg på rett kjøl.

 

- Jeg er en rampegutt og det har jeg vært hele livet. Hun setter meg alltid på plass.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews