Plant ville bli Steiner-lærer

(01.11.2010, sist oppdatert 01.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Plant var så knust etter at hans unge sønn døde at han nesten sluttet som sanger i Led Zeppelin for å bli lærer.

Plants sønn Karac Pendragon var bare fem år gammel da han døde av en lungeinfeksjon i 1977, og vokalisten forteller nå at sorgen fikk ham til å ønske at han hadde snudd livet til bandet.

 

- Vi tenkte alle på hva som kom til å skje i neste runde fordi illusjonen var borte. Jeg hadde allerede mistet gutten min, og så tenker du: «Jeg må virkelig bestemme meg for hva jeg skal gjøre.» Jeg søkte om å bli lærer på en Rudolf Steiner-skole og ble godtatt for å gå på lærerskolen i 1978.

 

Men hans venn, Led Zeppelin-trommeslageren John Bonham, overtalte Plant til å holde seg til musikken. Sangeren fikk et nytt slag da Bonham døde to år senere.

 

- John støttet meg masse, så å miste ham innebar at det var slutt på all naivitet, sier han i BBCs spesialprogram «Robert Plant By Myself».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews