Pinlig rettssak for Stamos

(13.07.2010, sist oppdatert 13.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Under samme tak»-stjernen John Stamos blir beskyldt for å like både kokain og altfor unge jenter i en pågående rettssak.

Allison Coss (23) og hennes makker Scott Sippola (30) er tiltalt for utpressing, etter de krevde at John Stamos skulle betale dem 700.000 dollar. Hvis han nektet ville de selge kompromitterende bilder av TV-stjernen til mediene, skriver eonline.com.

 

De to tiltalte hevder de har bilder fra 2004 som viser Stamos i en situasjon hvor kokain og strippere er involvert. Da rettssaken begynte fastslo dommeren at ingen fikk lov til å vitne om detaljer rundt Stamos sexliv, men under advokatenes åpningsargumenter, ble det hevdet både det ene og det andre.

 

Sarah Henderson, forsvarsadvokaten til de to tiltalte, påsto at Stamos plukket opp den da 17 år gamle Coss og en venninne av henne på en nattklubb, og tok dem med seg til sitt hotellrom. Like etter ankom et par strippere som hadde med seg kokain. Coss og venninnen tok deretter flere bilder av Stamos mens han lente seg over et bord som det lå kokain på. Han skal også ha tilbrakt natten med 17 år gamle Coss.

 

De to tiltalte ble arrestert i desember, etter at en representant for Stamos, som samarbeidet med politiet, hadde fortalt dem at han skulle legge igjen en stor bag med kontanter på en flyplass, hvis de lovet å holde bildene hemmelig.

 

Forsvarsadvokaten hevdet at dette ikke var ulovlig, men at de to tiltalte tvert imot forsøkte å gjennomføre en uskyldig handel. - Mennesker begår tabber. Ikke alle tabber er ulovlige, sa Henderson. - Nei, men denne var det, parerte Stamos? advokat William Sobel, da det var hans tur.

 

Rettssaken er ventet å vare en ukes tid, og Stamos skal antakelig vitne.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.070 sec - 1 pageviews