Persbrandt innrømmer dopbruk - igjen

(09.06.2011, sist oppdatert 09.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (47) er dømt til å betale nærmere 14.000 kroner etter at han ble narkotatt for andre gang i år.

47-åringen innrømmer at han hadde kokain i kroppen da han ble stoppet på Clarion Hotel i Stockholm natt til 15. april. Det er andre gang siden januar at den populære skuespilleren er tildelt en straff for mindre narkotikalovbrudd.

 

Det var i forbindelse med en narkorazzia på in-stedet Soap Bar i januar at den berømte skuespilleren ble tatt med kokain første gang. Til politiet skal han ha sagt:

 

- Jag älskar kola och rånare, det bara är så.

 

15. april ble han igjen tatt for dopbruk, denne gangen var det politiet som mistenkte at han kunne være påvirket av noe.

 

- Han sprang ut og røykte hele tiden. Han holdt på med hendene sine hele tiden og sprang ofte på toalettet, sier et vitne til den svenske avisen .

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews