Penissokk fra «True Blood» hjelper gulfofre

(31.08.2010, sist oppdatert 31.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Som vampyren Bill i «True Blood» gjør skuespiller Stephen Moyer mange vågede nakenscener med motspiller Anna Paquin - og da har en strategisk plassert, hudfarget sokk skjult en viss kroppsdel.

Nå auksjoneres «penissokken» bort på e-Bay til inntekt for et godt formål. Nærmere bestemt til Gulf Aid, som hjelper ofrene etter det store oljeutslippet utenfor Louisiana.

 

Moyer og medspiller Alexander Skarsgård konkurrerer nemlig om å samle inn mest mulig penger til gulfofrene. Penissokk-auksjonen er ferdig denne uken, og høyeste bud hittil er på 3.500 kroner.

 

Stephen Moyer har nevnt det lille plagget, som har fått tilnavnet «The Sock of Destiny», og har også posert med den - :

 

- Jeg elsker den sokken! Det er ulike størrelser, som du sikkert kan forestille deg. Min var ikke den minste, og det var svært smigrende for meg, sa han til NWonline.com.

 

Sokken er signert både av Stephen Moyer og Anna Paquin, som for øvrig er nygifte. Paquin røpet i et intervju at det finnes et tilsvarende strategisk plagg for kvinnelige skuespillere.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews