Paula Abdul tilbake i dommerpanelet

(03.01.2011, sist oppdatert 03.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paula Abdul tar på ny plass i dommerpanelet i en TV-reality - denne gangen hennes egenproduserte dansekonkurranse «Live to Dance».

Serien starter denne måneden på CBS i USA, og meddommere er blant andre Kimberly Wyatt fra Pussycat Dolls.

 

- «Live to Dance» er et kjærlighetsprosjekt for meg. Dette er å hylle røttene mine. Jeg ønsket å bli med på et opplegg der min egen lidenskap kunne få utløp, sier Abdul i en reklamesnutt for showet i følge New York Daily News.

 

Abdul er både programleder, stjerne og produsent for danserealityen, der danseglade i alle aldre skal få prøve seg. Realityserien blir viktig for Paula Abdul, som sjokkerte TV-bransjen i august 2009 da hun tvitret at hun trakk seg som dommer i «American Idol» - etter at hun og produsentene ikke klarte å enes om en ny kontrakt.

 

«Idol»-deltakelsen gjorde at hun fikk et comeback. Nå vil «Live to Dance» konkurrere mot «American Idol» på samme kveld.

 

- Det er to forskjellige show, og jeg tror begge har sitt publikum, sier Abdul til TV Guide, og håper at hennes egen nye satsing vil sjarmere seerne.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews