På‘n igjen for Clint

(06.10.2011, sist oppdatert 06.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Clint Eastwood skal angivelig dukke opp på kinolerretet på ny - til tross for at han har hevdet at han har pensjonert seg som skuespiller.

Det uttalte Eastwood etter innsatsen i 2008-filmen «Gran Torino». I stedet ville han konsentrere seg om regissørvirket sitt. Riktignok tok veteranen et lite forbehold - om at «det perfekte manus» skulle dukke opp.

 

Nå skulle Eastwood snart ha regissert nyinnspillingen av «A Star Is Born» nå, men filmen er blitt utsatt fordi hovedrolleinnehaver Beyoncé som kjent er gravid.

 

Da måtte han finne på noe - og det blir i følge Hollywood Reporter å spille i «Trouble with the Curve», der han gestalter en talentspeider for baseball som legger av gårde på reise med sin voksne datter som hjelp, fordi han selv er i ferd med å miste synet.

 

Det er Clint Eastwoods mangeårige produsentpartner Robert Lorenz - som har vært med ham siden «The Bridges of Madison County» - som skal debutere som regissør på «Trouble with the Curve».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.371 sec - 1 pageviews