- På gråten

(26.01.2012, sist oppdatert 26.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Avatar"-helten Sam Worthington var så nervøs at han nesten begynte å gråte under innspillingen av skyskraperfilmen «Man on a Ledge» - men tillot kameraene å rulle.

- Jeg sa «bare skyt, la oss se hva som skjer». Jeg hadde flaks at ikke tårene trillet. Jeg tror det var en lur måte å presentere hvordan jeg går ut der, istedenfor at jeg spilte det, sier han til Buzzinefilm.com.

 

I filmen befinner Worthingtons rollekarakter seg på en avsats på et høyhus, 20 etasjer over bakken. Samtidig planlegges det et diamantran et annet sted i New York. Filmen er Hollywoods siste svermeri med skyskrapere - og den byr på alt som er av høydeskrekkfremkallende scener.

 

- Utfordringen med å lage filmen var at vi ikke visste hvor mye vi faktisk kunne gjøre på avsatsen. Så da jeg gikk ut på den, og plutselig følte meg komfortabel, så ble kamerafolkene mer ambisiøse og vi begynte å tro at vi faktisk kunne filme mesteparten av den ute på avsatsen, sier Worthington videre.

 

«Man on a Ledge» har norsk premiere 23. mars. På rollelisten står også navn som Elizabeth Banks, Jamie Bell og Ed Harris.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews