Oscar-kjolen «blir antakelig en katastrofe»

(10.02.2011, sist oppdatert 10.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Helena Bonham Carter er Oscar-nominert for sin birolle som hertuginnen av York, senere dronning, i «Kongens tale». Men hun akter ikke å la sin utfrikete klessans vike av den grunn.

Bonham Carter, som har den eksentriske moteskaperen Vivienne Westwood som sin personlige favoritt, erklærer følgende om kjolen hun vil bære til Oscar-showet 27. februar:

 

- Den vil antakelig være en katastrofe.

 

Med det sikter hun til hvordan hun ble uthengt i motepressen for antrekket hun brukte under Golden Globe-prisutdelingen tidligere i år - der hun var iført en vilter kjole og sko av ulik farge med håret uregjerlig flagrende.

 

Under SAG-prisutdelingen rett etterpå overrasket hun mange ved å stille i en mer neddempet, svart og hvit Marc Jacobs-kjole. Også til Oscar-lunsjen tidligere denne uken stilte Helena i en elegant, svart kjole.

 

Men dette var muligens unntak, hinter hun om nå til avisen Daily Telegraph:

 

- Jeg kan plutselig bestemme meg for å kjøre utenfor løypen, men vi får vente og se. Som kjæresten min Tim (Burton) godt vet, så venter jeg gjerne til siste minutt, så det kan brått gå galt.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews