- Originale Guns N‘Roses sammen igjen

(16.02.2012, sist oppdatert 16.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

De har kranglet i rundt 20 år men den 14. april kommer det muligens til å bli en slags gjenforening mellom vokalisten Axl Rose og gitaristen Slash.

Det skjer når Guns N‘Roses skal innlemmes i Rock And Roll Hall of Fame. At det blir et møte hevder i alle fall bandets nåværende keyboardist, Dizzy Reed, i et intervju med Billboard.

 

- Jeg vet at alle originalmedlemmene kommer til å være der. Jeg vet ikke eksakt hva som skal skje, men jeg er sikker på at dette blir en realitet og virkelig kult.

 

Det har vært det store spørsmålet foran årets innlemming; om bandet kommer til å stå på scenen sammen - og kanskje til og med spille.

 

Ved siden av Dizzy Reed, Axl Rose og Slash gjelder innlemmingen også gitaristene Izzy Stradlin og Gilby Clarke, bassisten Duff McKagen, samt trommisene Steven Adler og Matt Sorum.

 

Adler er den eneste som hittil har uttrykt tvil om en gjenforening er mulig.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews