Obama kalte inn til stjernemøte

(08.06.2012, sist oppdatert 08.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Obama kalte inn til stjernemøte. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Jessica Alba var fornøyd med møtet med USAs president. Foto: © Tina Gill / PR Photos
En hel rekke Hollywoodkjenninger, som Jessica Alba og Jeremy Renner, fikk et nært møte med USAs president torsdag morgen.

Det var duket for et grytidlig presidentmøte på Beverly Hilton for et knippe utvalgte Hollywoodprofiler, melder Talk Entertainment.

 

Før president Barack Obama dro videre torsdag for en mer offisiell frokost, som skulle avslutte et todagers Los Angeles-besøk med det til hensikt å sanke støtte til valgkampen, hadde han et privat møte med utvalgte kjendisstøttespillere i filmbyen.

 

Det meldes at to dusin av Hollywoods hotteste, unge stjerner møtte opp og ble oppfordret til å holde fanen høyt når Obama skal prøve å bli gjenvalgt.

 

Blant dem som fikk hilse på presidenten, var Jeremy Renner, Dianna Agron, Zachary Quinto, Ben McKenzie, Jessica Alba, Bryan Greenberg, Adam Rodriguez, Zach Braff, Brandon Routh, Ian Somerhalder, Jared Leto, Kal Penn og Sophia Bush. Kilder sier til Hollywood Reporter at møtet var del av Obamas nye kampanje «Yong America Effort», et initiativ som tar sikte på å sikre støtte hos unge velgere.

 

Etter møtet tvitret flere av filmstjernene om begivenheten, og Jessica Alba skrev: «Kom meg tidlig opp for å høre Barack Obama snakke med en fantastisk gruppe mennesker».

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews