Norton setter pris på De Niro-støtte

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillere Edward Norton (41) takker Robert De Niro (67) for støtten hans eldre kollega har gitt ham opp gjennom karrieren.

Skuespillerne dukker senere i år opp i den nye filmen «Stone» som er deres andre film sammen etter «The Score». Samtidig forteller Norton at De Niros støtte kom før de arbeidet sammen første gang.

 

- Han var veldig støttende og oppmuntret meg selv før vi spilte inn «The Score». Så det var en god følelse å være med i den, også på grunn av innholdet. Det var mye moro. Det var ikke det du tenker på når du sier: «Å, jeg vil gjerne spille inn en film med Robert De Niro en gang». Det var mye mer enn det, sier han til MTV.

 

Nortons nye film «Stone» er regissert av John Curran og har også Milla Jovovich i en av rollene, men Edward fikk lyst til å spille i filmen da han fikk vite at De Niro skulle være med.

 

- Da jeg fant ut at han skulle være med og han også ringte meg og sa: «Dette kan bli en god film for oss to», så var det jo ganske fint. Jeg følte virkelig at dette var noe for oss, og vi kjenner hverandres spillestil så godt og kan blande dem på en måte som jeg synes er fin, sier Norton.

 

Dette er også den andre filmen Norton lager med regissøren Curran etter at begge arbeidet sammen med filmen «The Painted Veil» i 2006.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews