Noomi Rapace snakker om sin nye film

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Noomi Rapace forteller at karakteren i hennes nye film, «Prometheus», legger ut på noe av en reise - både på det ytre og indre plan.

Skuespilleren spiller rollen som Dr. Elizabeth Shaw i Ridley Scotts nye science fiction-film; en forsker som tror på Gud, og som legger ut på en romreise for å lete etter svar.

 

Rapace forteller i et nytt intervju at reisen ikke blir helt som forventet for hennes karakter, og at hun gradvis forandrer seg gjennom filmen.

 

Den svenske skuespilleren, som har slått stort igjennom etter filmatiseringen av Stieg Larsson-trilogien, sier ifølge Heyuguys. co. uk: - Hun gjennomgår mye i den filmen og blir forvandlet.

 

- I begynnelsen er hun kanskje litt naiv, men hun er håpefull og en sann troende. Men så skjer det ting og hun blir en som må kjempe for å overleve, hun blir på en måte en kriger.

 

- Så jeg vet ikke hvor overbevist hun er mot slutten av filmen. Jeg tror hun innser at ting ikke ble som forventet.

 

3D-eventyret får norsk premiere 1. juni.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews