Nelly lærte ikke av Fiona, Willie og Snoop

(12.10.2012, sist oppdatert 12.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå har også rapperen Nelly blitt stoppet av grensevaktene i Sierra Blanca i Texas - på samme grenseovergang der en rekke kjendiser tidligere er tatt med narkotika om bord på turnébussen.

Turnébussen til Nelly, som egentlig heter Cornell Iral Haynes, ble gjennomsøkt av grensepatruljen som hadde med seg en firbeint supernese om bord. Og det ble ifølge TMZ gjort funn: 4,5 kilo marihuana, 18 gram heroin og en ladd, grovkalibret pistol.

 

En av de syv passasjerene i bussen tok på seg all skyld, og var den eneste som ble arrestert. Selv hevder Nelly i en presseuttalelse at han «ikke kjente til hans beslutning om å ta med dette om bord», og raste på Twitter:

 

- Jeg er rasende som faen.

 

Ting kan tyde på at den arresterte tilhører familien, og har vært livvakt for Nelly «i mange år».

 

I september ble Fiona Apple arrestert da politiet fant små mengder av marihuana og hasj om bord på hennes turnébuss. Tidligere har så vel Snoop Dogg som Willie Nelson blitt fersket på samme grenseovergang mellom California og Texas. Det har også skuespilleren Armie Hammer.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews