Nas med ekskonas brudekjole på cover

(06.07.2012, sist oppdatert 06.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen Nas bestemte seg for å ta med ekskona Kelis‘ brudekjole på omslaget av sitt ferske album - som heter «Life Is Good».

Der poserer den bitre fraskilte med den grønne kjolen, som Kelis brukte i deres bryllup i 2005, drapert over fanget sitt. Han sier han følte seg «sint og såret» da hun ikke gadd ta den med da hun flyttet.

 

- Jeg fant den i huset mitt og tenkte «den skal ut». Enten på coveret av albumet mitt, eller brennes opp i en søppelkasse. Jeg var sint da jeg først fant den. Men jeg tror ikke hun lot den ligge igjen med vilje for å såre meg, sier Nas til avisen Guardian.

 

Han kaller tiden rundt bryllupet og ekteskapet for «en av de beste tidene i livet mitt».

 

- Hun er en utrolig kvinne, det bare endte så offentlig at det ble ille. Jeg antar at dette er min versjon av «Here, My Dear»-albumet som Marvin Gaye laget. Det handler ikke så mye om ekteskapet eller skilsmissen, men for meg er det den type plate, sier Nas.

 

Musikerparet holdt sammen i fire år. Kelis søkte om skilsmisse bare måneder før hun fødte parets sønn.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews