Nå kommer lillesøster Olsen

(25.01.2011, sist oppdatert 25.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elizabeth Olsen er lillesøsteren til Ashley og Mary Kate Olsen. Nå høster hun lovord for skuespillerprestasjonen i filmen «Martha Marcy May Marlene».

Den 21 år gamle skuespilleren høster gode kritikker for rollen sin når hun nå besøker Sundance Film Festival i Utah for første gang.

 

Hun forteller pressen at hun allerede har valgt seg ut et nytt filmprosjekt: Regissør Rodrigo Cortes‘ «Red Light» - som har storheter som Robert De Niro, Sigourney Weaver og Cillian Murphy om bord.

 

Den unge skuespilleren sier om oppveksten med skuespillersøstrene: - Da jeg dro på shopping med søstrene mine var det nesten farlig. Folk fikk oss nesten innblandet i bilulykker - det var helt vilt.

 

Hun legger til om hvorfor hun likevel slår inn på samme vei:

 

- Jeg har alltid, helt siden jeg var liten, hatt lyst til å bli skuespiller. Og når det skjer finner du måter å håndtere ting på slik at det ikke tar over livet ditt fullstendig. Alt oppstyret rundt er en virkelig merkelig del av denne bransjen, sier hun ifølge Hollywood Reporter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.311 sec - 1 pageviews