Murphy dropper Oscar

(10.11.2011, sist oppdatert 10.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå kommer nyheten om at komikeren og skuespilleren Eddie Murphy ikke skal lede Oscar-festivitasen i februar likevel.

Murphy har droppet planene om å være vert for den 84. utdelingen av den gjeve statuetten. Hans beslutning kommer etter at produsent Brett Ratner trakk seg.

 

Murphy hadde forberedt seg på å samarbeide med Ratner - mannen som også regisserte ham i den snart kinoaktuelle actionkomedien «Tower Heist». Men regissøren skapte kontroverser da han under et intervju i forbindelse med visning av filmen kom til å si: «Øvelse er for homser». Han beklaget uttalelsene etter et par dager - og nå er det klart at han ikke produserer den kommende Oscargallaen.

 

Murphy sier i en uttalelse om avhoppet: «Jeg forstår og støtter skiftet av produsenter foran årets seremoni. Jeg så virkelig fram til å være en del av showet som produksjonsteamet vårt skulle begynne å utvikle nå, men jeg er sikker på at det nye teamet vil gjøre en tilsvarende bra jobb».

 

Oscar-sjefen, Tom Sherak, har nå jobben med å finne nye produsenter og vert. Han sier i en uttalelse:

 

- Jeg forstår hvordan Eddie opplever det når han mister sin kreative partner, Brett Ratner, og vi ønsker ham bare det beste.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews