Morrison deprimert etter farens død

(02.09.2011, sist oppdatert 02.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske sangeren James Morrison sank inn i en dyp depresjon etter at faren døde i fjor.

- Jeg ble deprimert, gråt hele dagen i sengen og følte meg nummen, forteller Morrison, som denne måneden slipper albumet «The Awakening» som han skrev i kjølvannet av farens bortgang, til Daily Mail.

 

Morrisons far ble funnet, omgitt av tomme ølbokser, og døde før ambulansen rakk å ta ham til sykehuset. Det viste seg at han døde av en leversykdom, etter 20 år som alkoholiker.

 

Sønnen hadde like før bedt faren om å flytte inn sammen med ham, ikke minst så faren kunne bli kjent med barnebarnet Elsie, snart tre år. Men han ville ikke ha hjelp.

 

- Han var ikke den beste faren, men jeg ville så gjerne hatt ham litt lenger. Jeg pleide å ringe ham for å høre at han levde, forteller James Morrison, som har tatt lærdom av farens dødsfall, sier han til avisen:

 

- Jeg pleide å føle meg skyldig for å leve livet som rockestjerne. Men etter at pappa døde, tenkte jeg «livet er for kort. Hva kan jeg vise til for alle ofrene jeg har gjort, jeg som er borte på turné så mye? Jeg vil ha et flott hus». Så jeg kjøpte meg et 1900-talls hus i en liten landsby, residensen til en landsens gentleman. Kanskje det blir en jacuzzi og et svømmebasseng, hvorfor ikke.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews