Morissettes stillbilde

(04.05.2012, sist oppdatert 04.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): «Havoc and Bright Lights» er tittelen på Alanis Morissettes nye og åttende studioalbum, som slippes i august.

- Denne skiven er som et stillbilde av alt jeg er besatt av, bryr meg om, og hva som slår meg klokken fire om morgenen når jeg har mine mest innadvendte stunder. Det er mine følelsesmessige, psykologiske, sosiale og filosofiske kommentarer gjennom sang, sier hun ifølge NME om den nye platen.

 

Canadiske Morissette (37) fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1994 med tredjealbumet «Jagged Little Pill», og slapp forrige studioalbum - «Flavors of Entanglement» - i 2008.

 

«Havoc and Bright Lights» inneholder 12 spor. Første singel ut, «Guardian», slippes til uken. Morissette skal ut på en omfattende Europa-turné i sommer.

 

Romjulen 2010 ble hun mor til Ever Imre, og skrev i november i fjor på en blogg om hvor lite forberedt hun var på å bli mor - og hvordan hun brukte måneder på å vokse fra «en komplisert, kontemplativ ungpike til ansvarlig matriark».

 

- Jeg trodde tiden etter fødselen handlet om mitt barns fødsel. Jeg hadde ingen anelse om at personen jeg alltid hadde drømt om å bli, ble født samtidig, skrev Morissette.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews