Minaj: - Kanskje baby om fem år

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

29-årige Nicki Minaj ser ikke bort fra at en baby kan inngå i femårsplanen hennes.

Det kom fram da den populære artisten besøkte «The Ellen DeGeneres Show» nylig, melder Daily Mail. På spørsmål om hvor hun vil være om fem år, svarte hun: - Kanskje jeg får en baby.

 

Så la hun spøkende til: - Jeg ville elske å føde her, på showet ditt.

 

Mye har forandret seg allerede for artisten, etter suksessen med blant annet storhiten «Starship». Men til DeGeneres fortalte hun at det fortsatt sitter langt inne å bruke penger - i alle fall på seg selv. Hun liker i stedet å bruke penger på vennene sine.

 

- Jeg er ikke en som strør om meg ... Men jeg liker å kjøpe gaver til folk, for jeg får skyldfølelse av å kjøpe noe til meg selv. Da tenker jeg alltid: «Trenger jeg virkelig dette». Jeg kjøper heller en Range Rovers til en venn. De blir veldig glade.

 

Popstjernen, som er en smule utradisjonell i stilen, vil ikke ta ansvaret for stilen til yngre fans. Hun sier: - Vet du hva, det er ikke noe jeg trenger å ta meg av. Jeg er ikke foreldrene deres. Jeg kan bare gi råd, og dere vet jo at jeg alltid gir unge ladybugs de mest dyrebare råd, som at de må være barn så lenge som mulig. Ingen bør ha det travelt med å vokse opp.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews