Milli Vanilli-film på trappene

(23.08.2010, sist oppdatert 23.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

De er blitt kalt pophistoriens største bløff. Nå skal den smått tragiske historien til duoen Milli Vanilli bli film

Rob Pilatus fra Milli Vanilli døde av en overdose medikamenter i 1998.

 

Det tragiske dødsfallet kom i kjølvannet av en like tragisk karriere. To menn ble lansert som popduoen Milli Vanilli - men senere ble det avslørt at det ikke var disse to som sang på musikken duoen angivelig produserte.

 

Det planlegges nå en Hollywood-film basert på historien, og det gjenlevende medlemmet, Fabrice Morvan, sier ifølge den svenske avisen Expressen: - Vi ble korsfestet for det, men i dag er dette utbredt.

 

Han legger til at de følte seg mobbet av hele verden, og det virker som han er glad for filmplanene. Han er hyret inn som konsulent og skal dermed være med på å utvikle den kommende storfilmen.

 

Duoen mistet Grammyprisen de hadde fått da «bomben» sprakk i 1990 - og det ble avslørt at de ikke sang.

 

Milli Vanilli solgte 14 millioner plater og 30 millioner singler i sin tid. Og Morvan ville ikke vært Milli Vanilli-tiden for uten: - Det ga meg langt flere opplevelser enn det hundre andre menn opplever i løpet av sitt liv, framholder han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews