Mika takker legene, søsteren stabil

(19.10.2010, sist oppdatert 19.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mika roser personalet på ambulansehelikopteret og på sykehuset som var involvert i behandlingen av søsteren Paloma - og reddet livet hennes. På hjemmesiden sin skriver popartisten at familien er «evig takknemlige».

Paloma Penniman (28) falt ut av vinduet i leiligheten sin 10. oktober, og ble spiddet på gjerdet nedenfor, i både magen og begge beina. Nå er tilstanden hennes stabil, ifølge lillebroren.

 

- På vegne av hele familien takker vi alle for deres tanker og vennlighet den siste uken. Hvert kort, hver tekstmelding og blomsterbukett er blitt vist til Paloma. Selv om hun fremdeles har store smerter, ser det ut til at ting har gått utrolig bra med tanke på det som skjedde, skriver han.

 

Paloma har vært gjennom omfattende operasjoner i beina og også i magen. Flere operasjoner er i vente de neste ukene, før hun begynner på rehabilitering, forteller Mika, og fastslår:

 

- Det blir en lang og vanskelig bedringens vei for henne, men slik det ser ut nå er det ingen grunn til å tvile på at det ikke vil gå bra.

 

Mika hadde samme kveld som ulykken skjedde vært ute og spist med søsteren, som er stylist og også har koret på det siste albumet hans. Han var i leiligheten da hun falt ned og ringte selv etter hjelp. Familien har våket over Paloma på sykehuset til nå.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.299 sec - 1 pageviews