Mika skrev låt på fransk slott

(18.10.2012, sist oppdatert 18.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske artisten Mika var på en slags låtskrivercamp nylig.

Sangeren skrev låten «Step With Me» til albumet «Origin of Love» sammen med låtskriveren Hilary Lindsay i løpet av en dag. Det hele fant sted på en spesiell «leirskole» på et fransk slott, for låtskrivere.

 

Han forteller: - Vi gikk igjennom ulike rom av slottet. Så skrev vi en sang og spilte den inn på kvelden. Så satt vi i en stor hall og spilte hverandres demoer foran alle de andre.

 

Han sier videre om den spesielle erfaringen: - Vi overnattet i liten fuktig hytte med små mus som jaget hverandre, og falleferdig tak. Vi forsøkte å få liv i peisen for vi var så kalde. Hilary Lindsay hadde en fryktelig hangover etter tre bokser billig vin.

 

Han sier videre til Billboard om låten: - Den ble trøstende, søt og kort låt ettersom vi ikke ville bruke for mye tid på den. Så «Step With Me» er et resultat av alt dette.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews